Het team

Olaf Steur

In 2002 heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond. Daarna ben ik gaan werken in een particuliere praktijk. Ik heb verschillende vervolgcursussen gevolgd: behandeling van kaakklachten, gehele wervelkolom en bekken. Maar ook de beweegprogramma´s voor arthrose en COPD. Ik ben sinds 2009 Master Manueel Therapeut. Deze opleiding heb ik bij de SOMT in Amersfoort gevolgd.
BIG nr. :     99058434604

Astrid Westerman

De opleiding fysiotherapie heb ik gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. In 2002 ben ik afgestudeerd. Daarna heb ik 7 jaar gewerkt in een particuliere praktijk. In de afgelopen jaren heb ik verschillende nascholingen gedaan: beweegprogramma´s voor arthrose en COPD, Perfect Pilates, schouderklachten en kaakklachten.
BIG nr. : 69058404604

Niels Hoofdman

Begin 2013 heb ik de opleiding fysiotherapie aan de Internationale Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan afgerond.  Bij de International Academy of Osteopathy  in Antwerpen heb ik de opleiding ‘Structural Manipulations and Soft Tissue Techniques’ gevolgd. Ik heb als fysiotherapeut in het UMC Utrecht gewerkt. In de praktijk pas ik onder meer osteopathische manuele therapie en Dry Needling toe, neem hardloopanalyses af en adviseer over een juiste hardlooptechniek.
BIG nr. :   19916862204

Jennifer van Vliet – den Daas

Ik ben moeder van drie jongens. Jaren heb ik gewerkt in commerciële functies in het bedrijfsleven. In al die functies lag mijn hart het meest bij het adviseren en coachen van medewerkers. Nu ik mijn tijd meer wil verdelen tussen mijn gezin en mijn werk was het tijd om het roer om te gooien. Ik wilde iets nieuws, maar toch ook mijn eerder opgedane ervaringen hierin meenemen.
Daarom ben ik twee jaar geleden begonnen met de Yoga-docentenopleiding Saswitha in Bilthoven. Inmiddels zit ik in het derde jaar en heb ik mijn lesbevoegdheid behaald. Een jaar geleden ben ik ook begonnen met een specialisatie bij de opleiding tot zwangerschaps yogadocent Mudra in Amsterdam. Met veel plezier geef ik nu Hatha-yoga en zwangerschapsyoga in het Fysiotherapeutisch Centrum Vathorst. De lessen zijn in groepsverband maar ook één op één is mogelijk.

Deel onze pagina...Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkedin

De praktijk waar u zich thuis voelt!

Fysiotherapeutisch Centrum Vathorst VOF, Eelerberg 6, 3825 BE, Amersfoort. KvK 32138247, vestigingsnummer 8387990