Onze uitgangspunten

Het team: Astrid, Olaf, Jennifer en Niels.
Het team: Astrid, Olaf, Jennifer en Niels.

In onze praktijk hanteren wij de volgende uitgangspunten:

 • Persoonlijke behandeling op maat
  Bij ons krijgt u alleen een 1 op 1 behandeling. De aandacht van de therapeut is gedurende de hele behandeling exclusief voor u.
 • Geen blinkende fitnesstoestellen
  Vrijwel elke oefening die met een duur apparaat kan worden gemaakt is te vervangen door een oefening die u ook eenvoudig thuis kunt doen. Hierdoor bent u in staat om ook thuis te oefenen. Hierdoor kunt u in uw eigen tijd blijven werken aan uw herstel.
 • De patiënt is belangrijker dan de administratie
  Wij werken niet voor de zorgverzekeraar maar voor u. Dat betekent dat wij vrijwel alle tijd van het consult aan u kunnen besteden.
 • Het thuisgevoel
  Wij werken in een moderne wijk maar we ontvangen u in onze prachtig gerenoveerde boerderij waar u zich direct op uw gemak zult voelen.
 • U bent meer dan een schouderklacht
  Daarom plaatsen wij uw klacht in een breder perspectief. Waar nodig bespreken we bijvoorbeeld ook onderwerpen als voeding en andere factoren die een rol kunnen spelen bij het ontstaan of aanwezig blijven van de klacht.

Vanzelfsprekend bieden wij diensten van een hoge kwaliteit. Onze medewerkers zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister CKR. Meer weten over onze medewerkers? Lees verder…

Deel onze pagina...Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on linkedin
Linkedin

De praktijk waar u zich thuis voelt!

Fysiotherapeutisch Centrum Vathorst VOF, Eelerberg 6, 3825 BE, Amersfoort. KvK 32138247, vestigingsnummer 8387990